Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Gigaset DA210 telefon fekete

Jótállás: 2 év

Rendelhető


7 390 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 6 875 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

Gigaset DA210 telefon fekete

Gigaset DA210


Bemutatjuk a Gigaset DA210 telefont: egy kompakt, alap-vezetékes telefont, mely egyszerűen ideális, az otthoni vagy munkahelyi telefonálásra. Hogy helyet takarítsunk meg falra is szerelhetjük, illetve 3 méter hosszú kábellel láttuk el, hogy telefonálás közben is sétálhassunk. A Gigaset DA210 programozható, így a 10 gyorstárcsázási lehetőséggel könnyen hívhatja a leggyakrabban hívott kapcsolatait. Elfelejtett megemlíteni valamit a legutolsó beszélgetés alkalmával? Az újrahívó gomb segítségével egy egyszerű gombnyomással újratárcsázhatja az utolsó számot. A Gigaset DA210 egyaránt csatlakoztatható nyilvános és privát irodai hálózatra is.

Az alapvető funkciókkal rendelkező telefont a könnyen használhatóságra terveztük, így a Gigaset DA210 tökéletes mindazoknak, akik egy egyszerű, vezetékes telefont igényelnek.


  • Légy helytakarékos és rugalmas
    A Gigaset DA210 falra szerelhető, így csökkenti a zsúfoltságot. A kézibeszélő kábele 40 cm-től 3 méterig húzható ki. A csatlakozó aljzattól a telefonig további 2 méter hosszú kábel biztosítja a még nagyobb mozgási szabadságot.

  • Telefonálj másodperceken belül
    A Gigaset DA210 telefonhoz nem szükséges külön tápegység, és soha sem kell tölteni. Egyszerűen csatlakoztassa egy nyilvános telefonhálózathoz, egy alközponthoz, vagy egy gateway-hez és kezdjen el telefonálni. A csatolt használati utasítás segítségével másodpercek     alatt beállítható a készülék.

  • Élvezze a kényelmet és takarítson meg időt
    A 10 gyorstárcsázási lehetőséggel a Gigaset DA210 készüléken kevesebb időt fog a számok keresésére áldozni és többet fog foglalkozni az üzleti ügyeivel. A kézibeszélőn lévő újrahívó gomb megnyomásával visszatérhet az utolsó telefonhívásához.

  • Irányítsa a beszélgetéseit
    Beszélni szeretne valakivel a szobában úgy, hogy a telefonban azt ne hallják? Tartsa a vonalat és csak nyomja meg a némító gombot, így a vonal túl végén nem hallják Önt. A Gigaset DA210 emellett biztosítja 3 csengő dallam illetve a hangerő beállításának a lehetőségét     is. A csengetést ki is kapcsolhatja, így a beérkező hívásokat vizuális jelzések alapján fogja észrevenni. Egy másik fontos tulajdonság a halláskárosultaknak: a Gigaset DA210 hallókészülék kompatibilis telefon.

    Gigaset DA210: egy kompakt, vezetékes, falra szerelhető készülék, az alapvető telefonálási szokásokhoz.

A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 6 875 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You