Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

G3 Ferrari G10006 pizzasütő fekete

Jótállás: 1 év

Rendelhető


43 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 40 910 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

G3 Ferrari G10006 pizzasütő fekete

Tulajdonságok:

Házi pizza, mint a legjobb pizzériák! A Delizia pizzasütővel végre otthonában, mindössze 5 perc alatt elkészítheti az igazi nápolyi pizzát, ízesítheti az Ön által kedvelt hozzávalókkal, és minden nap új és ízletes receptekkel kísérletezhet. A pizza illata és utánozhatatlan íze felerősödik a Delizia sütőben. A kiváló pizza elkészítésének kulcsa valójában az, hogy nagyon magas hőmérsékleten (400 fokon) pár percig sütjük: így a tészta a szósz kiszáradása nélkül készül el. Az otthoni sütők jellemzően nem érik el ezt a hőmérsékletet, de a Delizia sütő tűzálló köve valóban a különbséget jelenti, és ugyanazt az eredményt garantálja, mint a legjobb nápolyi pizzériák sütői, az elért magas sütési hőmérsékletnek köszönhetően (akár 400 fok). Füst és kellemetlen szagok nélküli sütéssel a pizzasütő édes vagy sós piték, lapos kenyér és gesztenye sütésére is használható.


Eredeti Nápolyi pizza otthon mint a pizzériában.
Ha szereted a házi készítésű pizzát, és egy professzionális készüléket keresel, akkor neked a G3Ferrari Delizia és a Napoletana pizzasütők jelentik a megoldást. A titok abban rejlik, hogy tűzálló kövön, 400°C-on, mindössze néhány percig sütjük. A G3Ferrari Delizia és Napoletanával egy kis pizzériát viszünk otthonodba.

A hagyományos, jóval alacsonyabb főzési hőmérsékletet elérő háztartási sütőhöz képest ez a pizzasütő igazán nagy különbséget jelent, mert úgy süti meg a tésztát, hogy nem szárítja ki a szószt, így tökéletes eredményt garantál, tökéletesen illatos és ropogós megjelenés mellett.

A 31 cm átmérőjű tűzálló kőlapnak köszönhetően a hő egyenletesen és folyamatosan oszlik el, így a házi pizza mindössze 5 perc alatt elkészül tökéletesre. Az elektromos sütő sütemények, focacciák és például sült gesztenye sütéséhez, vagy ételek melegítéséhez is hasznos.

A G3 Ferrari pizzasütők biztonságosak és nagyon könnyen használható készülékek. Van egy gomb a hőmérséklet beállításához, egy pedig az időzítőnek, amely hangjelzéssel figyelmeztet, ha pizzád elkészült a fogyasztásra. Szintén elérhető a G3Ferrari Pizzeria Snack Napoletana, két tűzálló kővel, kiváló tigelle és piadine sütéshez. (G10032-es modell).


HÁZI PIZZA, MINT A LEGJOBB PIZZERIÁBAN G3FERRARI DELIZIA RED-VEL!

Pizzára vágysz? Nem kell Olaszországba utaznod, hogy teljes illatában és ízében élvezzed az eredeti olasz pizzát, mert a G3Ferrari Delizia Pizza elektromos sütővel akár otthon is elkészítheted. Az eredeti G3 Ferrari Forno Pizza a pizzasütők királya, hiszen a gyártónál fejlesztették ki elsőként még az 1980-as években és a világ pizzakészítő gépeinek rangsorának élén áll. Csak ki kell próbálnod, hogy megértsd, miért!

Ha szereted az igazi nápolyi pizzát, tudod, hogy a tészta és a hozzávalók nem minden. A sütés alapvető szerepet játszik a jól sült pizzaalap jellegzetes aromájának és a tészta megfelelő ropogósságának elérésében, amelyet a legjobb olasz pizzériákban is készítenek. A Forno Pizza Deliziával készített pizzát a kifogástalan sütéséről ismerheted fel, amely anélkül teszi illatossá és ízletessé az alapot, hogy kiszárítaná a feltéteket.

400°C-on, CSAK 5 PERC KELL, HOGY A PIZZA TÖKÉLETES LEGYEN!

A G3Ferrari Pizza Delizia az első, kifejezetten pizzához készült sütőnk között van, és megőrzi különleges helyét a pizzasütők olimpiáján, köszönhetően a nagyon magas hőmérsékletű sütésnek, amely lehetővé teszi, hogy mindössze öt perc alatt tökéletes pizzát készíts. Lehetetlen küldetés egy normál otthoni sütőnek, de nem az eredeti G3 FERRARI elektromos pizzasütőnek, ami gyorsan eléri a 400°-ot. Ez olyan rekordhőmérséklet, amelyet a piacon elérhető legtöbb sütő nem képes elérni. A Pizza Delizia G3 Ferrari kevesebb, mint 6 kg súlyú és nagyon kompakt, de nagy teljesítményű. A felső részben és a tűzálló kő alatt elhelyezett dupla páncélozott acél ellenállásnak köszönhetően tökéletes eredményt érsz el. Ez a titka annak, hogy a tészta ropogós, a szósz pedig puha legyen. A nagy teljesítmény ellenére a fogyasztás valóban alacsony: mindössze 1.200 W, kevesebb, mint egy hajszárítóé. A pizza otthoni elkészítése nemcsak kényelmes, hanem gazdaságos is!

A KŐSÜTŐ KÜLÖNLEGES ÍZE!

Az egyik dolog, ami különlegessé teszi a pizzériában készült pizzát, az a különleges íz, amelyet a fatüzelésű kemencében sütés ad. Otthon is hasonló eredményt érhetsz el a kősütésnek köszönhetően. Az egyik ok, amiért a Pizza Delizia sütőben sült pizza olyan ellenállhatatlan, pontosan a tűzálló kőalap jelenléte. Egy porózus anyag, amely könnyen átitatható az összetevők aromáival, így a pizzának összetéveszthetetlen íze lesz.

A PIZZA OTTHON KÉSZÍTÉSE NAGYON KÖNNYŰ!

Miután elkészítetted a tésztát és kiválasztottad a minőségi alapanyagokat, egyszerű otthon elkészíteni a kiváló pizzát. Egyszerűen állítsad be az állítható termosztátot és az időzítőt hangjelzéssel. A pizzád azonnal kész, tökéletes és ízletes lesz.

NEM CSAK PIZZA!

Az eredeti G3Ferrari Pizza Delizia sütő funkciói egyszerűek és intuitívak, és sok más étel elkészítését is lehetővé teszik a klasszikus pizzán kívül. Tekintse meg a pizzasütőhöz tartozó receptkönyvet, és találjon sok ötletet a mindennapi használathoz: készíthetsz focacciákat, édes vagy sós pitéket, piadinákat, laposkenyérkéket, süthetsz gesztenyét és még sok minden mást.

TE, MELYIK PIZZA DELIZIÁT VÁLASZTOD?

A G3 Ferrari elektromos pizzasütőt igazi bútornak tervezték, amely illeszkedik konyhája stílusához, ezért tíz különböző színben kapható! Melyik a kedvenced?

  • Teljesítmény: 1.200 Watt
  • Állítható termosztát, akár 400°-ig
  • 5 perces időzítő, hangjelzéssel
  • Dupla fűtőelem, alsó-felső sütés
  • Működésjelző világítás
  • Átmérő 31 cm
  • Tartozék 2db pizzalapát
  • Áramellátás: AC 230V ~ 50Hz
  • Méretek: 33,5 x 20 x 35 cm
  • Tömeg: 5,4kg
  • Használat biztonsága: megfelel az EN 60335-2-9:A13/2010 előírásnak

A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 40 910 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You