Aqua

ico-phone.png

ico-basket.png

D-Link DNS-320L 3.5" Hálózati adattároló SATA fekete (NAS)

D-Link DNS-320L 3.5' Hálózati adattároló SATA fekete (NAS)

Keresett termék jelenleg nem rendelhető!
Kínálatunkban 2017 augusztis 29-én volt legutóbb elérhető!
ajax-loader.gif


Garancia: 2 év

A termék gyártói honlapja
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
 •  mydlink™ Cloud Services- érd el és oszd meg tartalmaid bárhol is legyél
 •  2 fiókos NAS kettő 3.5” SATA merevlemezhez
 •  mydlink™ access app a tárolt tartalom eléréséhez bármilyen mobil eszközről
 •  Gigabites kapcsolat
 •  ShareCenter Synch™ Backup szoftver
 •  RAID 1 technológia az egyik lemez tartalmának biztonágos tükrözéséhez
 •  Felhasználói és csoport szintű kvóták és beállítási lehetőségek
 •  UPnP Médiaszerver a digitális tartalom médialejátszóra továbbításához
 •  Beéptített BitTorrent kliens PC nélküli letöltésekhez
 •  Nyomógombos USB memória backup
 •  Nyomtatószerver USB nyomtató hálózati megosztásához
 •  D-Link Green™: RedDot Award-dal elismert energiatakarékos termék tervezés

A D-Link ShareCenter Cloud NAS képes valamennyi laptop és okostelefon számára bármikor és rendkívül egyszerűen elérhető módon biztonságosan tárolni minden médiafájlt vagy dokumentumot. Mindehhez pedig olyan webes környezetet biztosít, mely jelentősen megkönnyíti a böngészést anyagaink rengetegében, vagy azok továbbítását médialejátszók, játékkonzolok vagy okostelefonok irányába.

A személyes felhő – mintha otthon lennél

Az okostelefonok, tabletek és más mobil készülékek elhozták a hordozhatóság jelentette kényelmet. A hordozhatóság ára a tárkapacitás volt: a mobil eszközök memóriája nem képes tárolni a folyamatosan növekvő méretű filmeket, fotók ezreit vagy éppen a bemutatandó céges prezentációkat. A nyilvános felhőszolgáltatások (Amazon S3, Google Drive) pedig nem kellően biztonságosak: ha családi fotóink nem is vesznek el, a fiók vagy a jelszó elvesztése időlegesen vagy végleg elérhetetlenné teszi ezeket – mások számára pedig ezek megszerzése akár elérhetővé is. Mindezért még fizetnünk is kell.

A D-Link a személyes felhőben hisz: Tárold az adataid otthon, és érd el azokat bárhonnan, bármikor a D-Link ingyenes mydlink portáljáról vagy az iPhone illetve Android alkalmazásával. Tartsd a kontrollt a kezedben, és döntsd el Te, ki mely fájlokhoz férhet hozzá, és bővítsd a mobil készülékekkel elérhető tárhelyet akár 6TB-ra. Töltsd le mobilodra otthoni fájljaid, vagy helyezd biztonságba azonnal a telefonnal készített fotókat, videókat a D-Link SharePort Mobile alkalmazással.

Multimédia megosztása és továbbítása

Ha már a biztonságos tárolás, és a távoli elérés biztosított, jöhet a kényelem. A ShareCenter Cloud NAS DLNA tanúsított, így az itt tárolt filmeket számos ismert médialejátszó illetve a Smart TV készülékek (Samsung, Sony, LG) képesek megjeleníteni. Az iPod, iPad és iPhone tulajdonosok a beépített iTunes médiaszervert használhatják, míg a Torrent közösség a szintén integrált, három kattintással beállítható P2P BitTorrent alkalmazást veheti igénybe.

Összeszerelés és beállítás néhány mozdulattal

A ShareCenter™ Cloud RedDot Design Award-dal kitüntetett házába felülről mindeféle szerelés nélkül becsúsztatható két 3,5” szabványos SATA merevlemez, egyenként akár 3TB kapacitással. A beállítás varázslóban megadhatjuk, milyen RAID szintet szeretnénk (Standard, JBOD, RAID0 és RAID1), majd a lemezek formázása után használatba is vehető az extra tárhely.

Széleskörű backup védelem

2 vélemény

Vásárlói vélemények

2016. április 11. hétfő, 15:28
Orgován János

Torrentezésre és filmezésre vettem, arra is használom, eddig hiba nélkül végzi a dolgát, jó kis szerkezet. Ahhoz képest, hogy mennyire megkönnyíti az életem, egy különösen olcsó eszköz.
2 wincsesztert tud kezelni, ami hasznosnak bizonyult, bármikor tudom bővíteni, mert azért gyorsan meg tudom tölteni az egyik tárolót. A cloud szoláltatás egy hasznos plusz. A céges adataimat tárolom rajta, elég nagy biztonságérzetet nyújt. A film streamelés gyorsan megy, a torrenteket könnyen kezeli az eszköz, úgyhogy nem nagyon találok kivetni valót benne.

2015. március 10. kedd, 22:06
Milan

Nagyon rossz tervezés. Kicsi a venti benne, gyenge, de idegesítően hangos. A műanyag doboz jó hőszigetelő (ez nem előny). A szoftver középgagyi. Torrentezésre csak 3rd party firmware-rel érdemes használni, amire felmegy a transmission. Nekem elsőre tönkrement, cserélni kellett. Hogy valami pozitívat is mondjak: szabványos fájlrendszert használ, ezért miután elromlott, linuxon egyszerűen felmountolhatók a drive-ok. Összességében: nem ajánlom.


Mit gondol a termékről?

Kérjük értékelje a terméket:
(Kötelező)
(Kötelező, de harmadik személynek nem adjuk ki!)

Küldés folyamatban...