Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Canon SELPHY CP1000 fotónyomtató fehér (0011C012AA)

Jótállás: 1 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. március 29

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
66 990 Ft
Nyomtatási típus Színes (color)
Szín fehér
Szélesség 178 mm
Magasság 61 mm
Mélység 135 mm
Tömeg 0.84 kg

Canon SELPHY CP1000 fotónyomtató fehér (0011C012AA)

Tulajdonságok:

Gyors, egyszerű, laborminőségű fotónyomtatás – bárhol, bármikor, bárki által Fotólabor minőségű nyomatok azonnal – bárhol és bármikor. A kisméretű, elegáns és hordozható fotónyomtató négyféle nyomtatási bevonattal, valamint kettős igazolványkép-nyomtatási funkcióval rendelkezik, amely bárki által egyszerűen használható.

Az ultrakompakt és könnyedén hordozható SELPHY CP1000 fotónyomtató gyors, megbízható és professzionális minőségű nyomtatást biztosít bárhol is van rá szüksége.

A felhasználóbarát kivitelnek köszönhetően a nyomtatás bárki számára egyszerű. Ezt pl. a könnyű megtekintést biztosító 6,8 cm-es (2,7”) LCD kijelző, valamint az intuitív menürendszer teszi lehetővé, amelynek képernyőjén a megjelenő utasítások egyszerű navigálást segítenek elő. A konzisztens eredmények érdekében egyszerűen tárolja el kedvenc nyomtatási beállításait.

Nyomtasson professzionális minőségű és tartós fényképeket kevesebb mint 1 perc alatt. A festékszublimációs technológia kiváló színmélységet és színátmenetet biztosít, és még várakoznia sem kell.

A speciális bevonat véd a vízcseppektől, kiömlő folyadéktól, valamint az elhalványulástól. A nyomatok így akár 100 éven át is gyönyörűen mutatnak az albumban. Az ujjlenyomatok megelőzése és a hagyományos laborminőségű nyomatokéhoz hasonló eredmény elérése érdekében akár 3 félfényes fotópapírt is használhat, és fogyóeszköz-cserére sincs szükség.

A SELPHY CP1000 alacsony nyomtatási költségeket, kiemelkedő minőséget és rendkívüli kényelmet biztosít. A fogyóeszköz-csomagoknak köszönhetően ráadásul teljes mértékben kezében tarthatja a nyomtatási folyamatokat. Élvezze a nagyobb méretű hordozócsomagok révén elérhető alacsonyabb nyomtatási költségeket.

A gyors nyomtatáshoz nem kell mást tenned, mint közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatni a PictBridge-kompatibilis fényképezőgépet. A még nagyobb rugalmasság érdekében számtalan memóriakártyáról vagy USB-flashmeghajtóról is nyomtathat.

Legyen szó üzleti vagy otthoni használatról, az igazolványkép-nyomtatás funkció és az arckeretező segítségével gyorsan és egyszerűen készíthet és nyomtathat széles körben elfogadott, szabványos igazolványt. A kettős igazolványkép-nyomtatási funkcióval egy papírlapra két különböző méretű igazolványkép nyomtatható, a nyomtatott vágásminta pedig pontos kivágást tesz lehetővé.

A nyomtatónak köszönhetően több különböző módon is megoszthatod emlékeidet másokkal. Készíthetsz például levelezőlap méretű, négyzet alakú1 vagy hitelkártya méretű nyomatokat – és mindezt szupergyorsan.

Az Automatikus képoptimalizálás a jelenet- és arcfelismerés funkcióval gondoskodik a kitűnő eredményekről. Intelligens módon kijavítja a kép hibáit, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

A nyomtató hátuljához kényelmesen csatlakozó, választható NB-CP2L tölthető akkumulátorral menet közben beltéri és kültéri környezetben egyaránt nyomtathat. Egyetlen töltéssel több mint 36 képeslap méretű nyomatot készíthet.

  • Felbontás: 300×300 dpi
  • Színek: 3 színes védőbevonattal, színenként 256 fokozat (24 bites színmélység)
  • Adathordozók és kazetták: Levelezőlap méret 148×100 mm – KP-36IP, KP-108IN, RP-108, RP-1080V, Hitelkártya méret 86×54 mm – KC-36IP, Hitelkártya méretű matricák 86×54 mm – KC-18IF, Négyzet alakú matricák 50×50 mm – KC-18IS, Mini matricák 22,0×17,3 mm (8 db matrica laponként) – KC-18IL
  • Sebesség: akár 27 mp
  • PictBridge-kompatibilis
  • Adapteren keresztül használható memóriakártyák: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC, xD-Picture Card
  • Kamera csatlakozás: USB A
  • Számítógépes csatlakozás: USB B
  • Szoftver: SELPHY Photo Print

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.29)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 62 300 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You