Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Canon F-715SG tudományos számológép fekete

Jótállás: 1 év

Rendelhető


6 890 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 6 410 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

Canon F-715SG tudományos számológép fekete

Canon F-715SGA

Megbízható, környezetbarát tudományos számológép az iskolai tanulmányok támogatására

A nagyméretű kétsoros LCD-kijelzővel rendelkező fejlett F-715SG tudományos számológép három színváltozatban kapható. Nagyszerű választás azok számára, akiknek fontos a környezetvédelem, hiszen részben újrahasznosított Canon termékekből készült.

Funkciók:

  • Nagyméretű kétsoros LCD kijelző
  • 250 funkció
  • Akár 16 belső kalkulációs számjegy
  • Az eddigi legkörnyezetbarátabb megoldás, mivel a hátlaphoz és a fedélhez Canon termékek újrahasznosításából nyert műanyagot használtunk
  • Kettős áramforrás: napelem és elem
  • Kijelző mérete 61 x 25 mm
  • Kijelzett karakterek mérete 9,6 × 3,96 mm
  • Az extra nagy kétsoros kijelző könnyen leolvasható A tanuláshoz, vizsgaíráshoz és házifeladat-készítéshez is ideális megoldást nyújtó F-715SG tudományos számológép extra nagy kétsoros LCD kijelzővel rendelkezik. A bevitt adatok a felső sorban, az eredmények pedig az alsó sorban jelennek meg - a kijelző akár 10 számjegyes eredményt és 2 számjegyes exponenciálist is képes megjeleníteni. A fő karakterek mérete a kijelzőn 9,6 × 3,96 mm, így egy szempillantás alatt, könnyen leolvashatók az eredmények.
    A gyártás során újrahasznosított Canon alapanyagokat felhasználva
    Ez a tudományos számológép Canon másológépek újrahasznosított anyagaiból készül, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez maximalizálja az erőforrások kihasználságát, és minimalizálja a hulladékképződést.
  • Az F-715SG praktikus és az eddigi legkörnyezetbarátabb választás. Ennek oka, hogy a Canon hulladék műanyagot használ a hátlap és a fedél előállításához. A leselejtezett termékeket erőforrásként kezelve újraindul azok hasznos élettartama.
  • A praktikus és stílusos F-715SG kapható feketében, illetve fehérben magenta vagy kék színű nyílgombbal és fedéllel. Súlya mindössze 124 gram, ezért könnyen szállítható. A kemény elcsúsztatható fedél megvédi a billentyűzetet és a kijelzőt a mindennapos koccanásoktól és ütésektől.
  • Ez a minden szempontból intelligens tudományos számológép - amely nemcsak az általános matematikai műveleteket képes elvégezni, hanem trigonometriai, statisztikai, fizikai és mérnöki számításokra is alkalmas - minden olyan funkcióval rendelkezik amelyre a diákoknak a matematikai tanulmányok és a számításokat igénylő tudományos tárgyak elsajátítása közben szükségük lehet. A fejlett problémamegoldást lehetővé tevő F-715SG összesen 250 funkcióval rendelkezik. Memóriájában akár 17 számítás és tárolható és előhívható, lehetővé téve a felhasználó számára a különböző minták és elképzelések feltérképezését. Továbbá a belső számításokat 16 számjeggyel képes elvégezni, ami pontosabb eredményekhez vezet.  
  • Ez a tudományos számológép napelemmel és normál elemmel egyaránt működik, ami folyamatosan biztosítja a megbízható teljesítményt, és kettős biztonságot jelent vizsgaírás közben. Amennyiben a fényviszonyok megengedik, használja az energiatakarékos napelemes megoldást, szükség esetén pedig térjen át a tartalék elem használatára. Az F-715SG arra is többször, időben figyelmeztet, ha az elem kezd lemerülni. Amennyiben a számológépet 7 percig nem használják, az „automatikus kikapcsolás” funkció kikapcsolja a készüléket, meghosszabbítva az elem élettartamát.

A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.29)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 6 410 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You