Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Alpine SPS-M601W Marine 16,5 cm kétutas koaxiális hangsugárzó fehér

Jótállás: 1 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. április 24

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
47 990 Ft
Kialakítás 2-utas koaxiális
Névleges teljesítmény 30 Watt
Csúcsteljesítmény 100 Watt
Minimum frekvencia átvitel 50 Hz
Maximum frekvencia átvitel 20000 Hz
Hangnyomás szint 89 dB
Impedancia 4 ohm
Külső átmérő 165 mm
Beépítési átmérő 127 mm
Beépítési mélység 72.1 mm
Mágnes típusa Neodymium

Alpine SPS-M601W Marine 16,5 cm kétutas koaxiális hangsugárzó fehér

Tulajdonságok:

Az Alpine új Marine elnevezésű szériájának kiváló minőségű hanglejátszási és kivételes tartóssági vonásai a több mint 30 éves gépjármű audioiparban elért szakértelmének köszönhető. Hajóban és/vagy utastérben: Az Alpine Marine SPS-M600 2-utas 16,5 cm-es koaxiális hangszóró rendszere biztosítja az Alpine Marine fejegységek hatékony kimeneti teljesítményét. Az SPS-M601/SPS-M601W ötvözi a kiváló audio lejátszást és a kivételes tartósságot, mely alkalmas a különböző tengeri alkalmazásokhoz.

Két elérhető színben – ezüst vagy fehér – Lehetővé teszi, hogy esztétikusan beépíthető legyen akár egy klasszikus cirkálóba vagy vitorlásba, valamint modern stílusú yachtokba és sportcsónakokba.

Semmi sem helyettesítheti ezt a prémium minőségű tengeri alkalmazásra készült hangszórót bármilyen nedves környezetben! Az Alpine SPS-M600 2-utas 16,5 cm-es koaxiális hangszórói speciálisan arra készültek, hogy egyedi élménnyé tegyék az audio lejátszást a tengeri utazások során. Nagymértékű terhelhetőségre tervezték ezeket a hangszórókat, ezáltal lehetővé téve a fantasztikus hangzásképet.

PEI kiegyensúlyozott dóm magassugárzóval és Poly/Mica mélysugárzó kónusszal felszerelve, az SPS-M601/SPS-M601W Type-S hangszórók éles magas és szépen kiegyensúlyozott középbasszust eredményeznek. A Centrex 813 rácsok és a megerősített, rezonancia-mentes, ABS kosarak strapabíró tartósságot és UV védelmet biztosítanak. A jobb minőségű frekvenciaválasz és a nedvesség, olaj, hő és kémiai anyagok elleni magasabb védelem érdekében az SPS-M601/SPS-M601W Santoprene™ peremmel készült. Minden Alpine Marine hangszóró kitűnően ellenáll a külső környezeti hatásoknak.

Erősebbre tervezve a tartósság jegyében. Ezek a hangszórók hosszú élettartamra vannak tervezve tartós szerkezeti felépítésük és a legújabb tengeri viszonyoknak megfelelő minőségű alkotóelemeiknek köszönhetően. Mind a mélynyomót, mind a koaxiális hangszórókat úgy tervezték, hogy végtelen hangfal konfiguráció esetén is optimálisan működjön, így doboz nélkül érhető el a legkiválóbb hangzáskép.

A bizonyított ATSM só/köd és UV ellenálló, valamint a NEMA 5-ös szintű vízálló vonásának köszönhetően minden Alpine Marine hangszóró rendkívüli módon ellenáll a tengeri környezet kihívásainak.

Maximális beépítési rugalmasság bármely hajóba. Az Alpine 2-utas koaxiális Marine hangszórói kétféle méretben érhetőek el: a 16,5 cm közvetlen gyári SPS-M601/SPS-M601W és a 17,8 cm frissített hangrendszerű SPR-M700.

Minden Marine hangszóróval tökéletesen összekapcsolható amp-hangfal, melyet arra terveztek, hogy a PDX Marine erősítőkkel együttes alkalmazása során elérje a legmagasabb rendszerkiépítést. A lehető legjobb hangminőség érdekében audio karakterisztikái hibátlan összhangot alkotnak.

A rejtett csavarozás és vízálló gumitömítés lehetővé teszi a tiszta és szivárgásmentes beépítést. Minden alkatrész – beleértve a hangszóró csatlakozókat – ellenáll a sós víznek és a korróziónak. Az SPS-M601/SPS-M601W szintén fel van szerelve egy olyan mágneses védőborítással, mellyel kiküszöbölhető az interferencia egyéb hajózási elektronikus eszközzel, így a hajóban bárhol felszerelhető

Az SPR-M700 titánium dómja és az SPS-M601/SPS-M601W PEI kiegyenlített magassugárzói maximális magas tartományú hangvetítésre vannak tervezve hajózási környezetben.

Az optimális hang fókuszálás érdekében az SPR-M700 magassugárzó tengelye körül forog. A beépített védelem stabilizálja a lejátszási hangerőt. Mindkét magassugárzó teljes mértékben ellenáll a sós víznek és korróziónak. Nagy teherbírású keretek. Minden modell nagy teherbírású polipropilén kerettel rendelkezik, mely ellenáll az UV fénynek és a korróziónak, míg a motor szerkezete alkalmazkodik a maximális kimeneti teljesítményhez. Továbbá elég ellenállóak ahhoz, hogy a hajó/csónak magasabb szintű rezgésének ellenálljanak.

Magassugárzó

  • Mágnes anyaga: neodímium
  • Alkalmazás / dizájn: belső / forgó technológiájú magassugárzó
  • Magassugárzó: titánium/PEI kiegyenlített dóm

Mélysugárzó

  • Keret: magas hőtűrésű ABS keret
  • Kónusz anyaga: Poly-Mica
  • Rács borítása: Ultra UV (Centrix® 813) ellenálló

Hangváltó

  • Beépített magassugárzó védelem

A termék gyártója: Alpine

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.06)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 44 630 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You