Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
Szűrők

Tablet

A tabletek vagy másnéven táblagépek már nem zseb mérettel rendelkező eszközök, ebből adódóan egy Notebook és mobil eszköz hibrid változata.
Alkalmas játékra, tartalomfogyasztásra de főleg a nagyobb kijelző miatt, kreatív munkára.

Különböző méretű kijelzővel, operációs rendszerrel, tartozékokkal rendelkeznek, de belső komponens tekintetében a telefonokhoz vannak közelebb mind teljesítményben, mind akkumulátor időben.

A táblagépeknél is fontos az igény pontos felmérése hiszen ehhez mérten kell választani a CPU, memória, és a tárhely opcióiból.
Office és Kreatív munkára szánt tábla gépeknek jó, ha nagyobb a tárhelye, több a memóriája és gyorsabb mobil CPU-val rendelkeznek.
Általánosságban itt is a két mobil OS által tudjuk szegmentálni a piacot, (ANDROID, iPadOS) de a tablet kategóriában már elérhetőek a Windows alapú táblagépek is.

Méretüket tekintve két kategóriába sorolhatjuk őket.

A kisebb táblagépek, amik inkább tartalom fogyasztásra alkalmasak méretük miatt, a 7" és a 8" colos kategóriába tartoznak.

A nagyobb táblagépek 9"-13"-ig már inkább a mindennapi munkavégzéshez, tanuláshoz és kreatív munkához ajánlottak.
Legkülönlegesebb tartozékük az érintő toll, ami segít navigálni a nagy felületen vagy a kreatív munkát teszi még pontosabbá.
Természetesen kapható hozzájuk billentyűzet is, ami nagyban tudja segíteni a munkát, lecsukva védi a kijelzőt és tényleg elmossa látványban a határt notebook és táblagép között.