Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
Szűrők

Okosórák, aktivitásmérők

Az okosóra az okostelefon megbízható társa. Megjeleníti az értesítéseket, lehetővé teszi a kártyás fizetést, a zene vezérlését, sőt egyes modellekkel még hívásokat is kezdeményezhetsz és szöveges üzeneteket küldhetsz akár akkor is, ha nincsen nálad éppen a telefonod.
Elegáns kialakításukkal minden öltözékhez jól passzolnak, de persze ebben a kategóriában is van férfi, női és unisex óra is. Ezek tudásban nem térnek el egymástól. Más színekkel és szíjjakkal látják el őket.
A legtöbb óra érintő kijelzővel rendelkezik a menü navigációhoz, rendelkeznek egy-két akció gombbal, amik általában programozhatóak és a sport funkciókat segítik elő.
Fejlett szenzorjainak hála megtudja figyelni például a pulzusunkat vagy a véroxigén szintünket. Ezen adatokat felhasználva, az app kiértékei a nap rutinunkat és tanácsokkal lát el az egészségesebb mindennapokhoz.

Szívritmus figyelés segítségével az egészségünket és a sportteljesítményünket is rögzíti az eszköz.
GPS segítségével az óra rögzíteni tudja az útvonalat, ami aktív sportolásnál hasznos lehet, ha esetleg távolságban akarjuk mérni az eredményt.

Bizonyos modellek rendelkeznek e-sim opcióval is így telefon nélkül is lehet hívást kezdeményezni vagy netezni.